Lördagens shopping till Tova. 
 
Herregud, dagarna bara springer förbi! Här kommer en liten update. I lördags var jag, Amanda och Tova på stan och fikade, strosade rundor och storshoppade till Tova. Det blev tre par skor, en klänning, två tröjor och en hängselkjol. Så fint alltihopa!
 
På kvällen åkte jag, David och Tova hem till Malin, Marcus och Moa i Viby där vi blev bjuda på gott grillat med tillbehör, cheesecake, vin, drinkar, shots och cider, ja dryckesalternativen brukar bli många i detta sällskap... Och så drack vi ju "våfflor" som vi hade med oss som är likör 43, blåbärssoppa och grädde upphällt i ett shotglas så att det skiktar sig fint i tre lager och blir en god shot! 
 
Dagen efter, i söndags, var vi lagom trötta och sov tills 11.30... Då gick vi upp och åt frukost framför ett avsnitt av  finaste familjen innan vi hämtade Tova som sov över hos Moa. Resten av söndagen bestod av pastalunch, storhandling och slappning! 
 
Sedan blev det måndag med jobb, lax till kvällsmat och fix här hemma och sedan tisdag med ännu mera jobb, mat hos farmor med pappa, dans, dusch och ett två timmar långt samtal med Mändy. Men nu, nu är det hög tid att krama kudden. David jobbar natt så det blir kudden jag får krama ja. 

3 kommentarer

Veronica

06 Apr 2016 07:52

Så snygga skor!

Sarah

06 Apr 2016 09:19

Va många skor de blev :)

Emilia Sjödin

06 Apr 2016 12:12

snygga!

Kommentera

Publiceras ej