Gårkvällens goda middag. 
 
 
Ännu en dag har passerat i livet (okej, hela dagen är inte över ännu, men mer än halva iallafall). I dag innehöll den redovisningsförberedelser med min redovisningsgrupp (den bästa) och en kulturföreläsning. Kom hem för en timme sedan och har redan hunnit fixa med lite skolgrejer samt avstämma min månadsbudget, det är riktigt givande faktiskt! Men nu tänkte jag tipsa om lite god mat som vi åt igårkväll och som jag fick inspiration till att laga från tidninge Buffé. Nämligen panerad parmesankyckling med broccoli och chilisås. Såhär gjorde jag: 
 
Såsen: Blanda 2,5 dl creme fraiche med cirka 2 msk sweetchilisås, saften från en lime, salt och vitpeppar. Ställ kallt.
 
Broccolin: Häll upp önskad mängd fryst eller färsk (jag hade fryst) broccoli på en plåt med bakplåtspapper på. Ringla över olivolja och krydda med salt, peppar och vitlökspulver. In i ugnen i 30-40 minuter på 175 grader. 
 
Kycklingen: Dela kycklingen i mindre bitar och förbered en skål med mjöl, en med två vispade ägg och en med 1 dl parmesan, 2 dl ströbröd och 1 tsk salt. Doppa först bitarna i mjölet, sedan i äggen och till sist i blandningen med parmesan. När alla är panerade steker du dem i 2 msk olja och 1 msk smör så att det får fin färg. Lägg dem sedan i en ugnfastform och låt dem "bli klara" i ugnen. Cirka 10 minuter i 175 grader. Klart! Servera tillsammans med någon klyfta lime att pressa över kycklingen efter önskemål! 
Lack- milkshake från Isadora. Love IT!

Måndag morgon. Ligger i sängen. Orkar inte gå upp. Börjar om trettiofem minuter så måste upp, typ nu! Såhär ser min dag ut: ekonomi, administration, handla, laga mat, plugga och dansa i tre timmar. Nå, dags att sätta fart! 
Helgläsning. 

Carbonaran i går blev hur smarrig som helst och när vi hade ätit vid åtta la vi oss i soffan med äppelmust, yollibox och godis och tittade på filmen Blended, en lättsam och bra film!  
 
I dag gick vi upp vid tio och åt frukost. Nu har vi bara slappat här hemma. Jag har bland annat fått inspiration från tidningen Buffé till nya maträtter jag vill laga. Tror minsann jag ska laga något ur tidningen redan i morgon! Men nu, nu ska jag bege mig mot akuten för jobb mellan halv två och tio. Intalar mig att tiden kommer gå fort och att jag är hemma snart igen...