Sommarkväll, strand, hav, brunbrända ben och skorna jag lever i just nu. 

Värmen håller i sig och bidrog till att jag och David åkte till stranden i går efter att jag hade arbetat. Där träffade vi grannarna, tog ett kvällsdopp i det varma havet och avslutade det hela med två kulor glass på torget i Åhus. 
 
I dag har jag varit ledig och solat och badat i poolen, tvättat, rensat i trädgården, planerat fredagens krogrunda med Linda och varit på stranden med mamma och syrran mellan fyra och sex där jag även träffade Amanda ute i havet. Skön värme på stranden klockan sex på kvällen, det är ju helt underbart!! Och även dagens strandvisit avslutades med en glass på torget i Åhus.
 
Härliga sommarkvällar. Och ännu en lär det bli i morgon efter jobbet då jag ska träffa mina vänner i Åhus för, hör och häpna, bad och glass! 
På stranden i onsdags. 

I dag har jag (äntligen!!!) städat hela huset. Passade på då det ändå var molnigt imorse. Vid halv två var det dags för ett arbetspass fram tills tio. Tänkte knappt på att det var lördag kväll. Skönt! Nu är jag hemkommen och har slukat en skål med jordgubbar, mums. Ska snart duscha och lägga mig för att snart gå upp och jobba imorgon bitti igen mellan 06.45-15.15. Efter i morgon har jag bara sex pass kvar på akuten för denna sommaren. Herregud vad det har gått fort!! I allafall ska det ju bli varm i morgon också så ett kvällsdopp som i onsdag skulle man kanske passa på att ta i morgon igen? 
 
I går kväll var jag, David och Tova på båtklubben med våra familjer där vi dukade vi upp ett långbord och njöt av kräftor, räkor, vitlöksbröd, min kräfttårta, ost och kex. Väldigt gott! När vi var mätta och belåtna blev det några rundor kubb i kvällssolen innan vi intog altanen igen för lite glass samtidigt som solen gick ner. Varm sommarkväll med god mat och fint sällskap.