Hela gänget.

I dag har vi dansat chacha och jive med Tobias Wallin från let's dance. Riktigt roligt att få prova på tio dans och vi hade tre väldigt roliga och lärorika timmar på Stockholms danscentrum. En riktigt rolig överraskning som vi alla uppskattade. Nu på kvällen har vi varit på en dansföreställning på Maxim och ätit en gemensam middag och nu ligger vi i sängen för att få lite sömn innan en heldag med shopping, god mat och drinkar väntar i morgon.
Amanda, jag och Emelie påväg till Wallmans.

Vår första dag i Stockholm har varit hur bra som helst med ett besök på Wallmans salonger som var något utöver det vanliga och riktigt riktigt bra. Nu ska vi stupa i sängen för att orka med ännu en fullspäckad dag i morgon. Spännande...
Mumsig lunch.
 
I dag efter besiktningen följde Josefine och Frida (som också joinade besiktningen) med mig hem. Efter en stund i soffan tog vi oss upp till Fjälkinge backe för lite backträning, backintervaller, joggning och andra övningar. Skönt!! Därefter handlade vi lunch som vi fixade till när vi kom hem. Och gud vilken god lunch. Sedan solade vi lite på studsmattan innan jag körde hem tjejerna. Därefter har jag packat, pratat med Amanda och bokat bord till lördagen i Stockholm, klippt gräset, tvättat och duschat. Nu blir det ett avsnitt Revenge och mys med min man innan sängen väntar.