Idag hade jag på mig min nya prickiga kjol, en slapp t-shirt och strumpbyxor. Är egentligen inget större fan av kjolar men denna gillar jag riktigt mycket. Perfekt på alla sätt och vis!
I dag har vi verkligen haft en kalasdag eftersom Tova har fyllt fem år! Vi började med barnkalas mellan elva och ett. Då hade vi fem tjejer här hemma som åt korv och tårta, lekte charader och hade popcorn-tävling och fiskdamm.
 
Vid tre var det dags för vuxenkalas med glögg, pepparkakor, tårtor och massa paket förstås! När alla hade åkt hem vid sex var vi egentligen hur trötta som helst men fick ändå ett ryck och ringde och bokade bord på Rosegarden. Så klockan sju körde jag, David och Tova dit för att avsluta hennes födelsedag med en buffé.
 
Här kommer bilder på dagens tre egenkomponerade tårtor som serverades: 
 
 
 
Dagens köp, en röd duk.
 
I går hann jag inte med något bloggande. Var i skolan mellan halv nio och halv tre. När jag kom hem fortsatte jag med min hemtenta tills David kom hem. Då körde vi till hans föräldrar och åt kvällsmat sen vidare till maxi och sist Eko för att handla det sista inför kalaset i morgon. 
 
I dag har jag också varit i skolan och är nästan precis hemkommen. La den nya duken på köksbordet som jag köpte på luchen i dag på Hemtex. Och just nu är nog detta det enda röda vi har framme i inredningsväg. Gillar mer vitt och silvrigt till julen men något litet inslag av rött måste man ju ha. Därför passade en röd duk perfekt. Nu ska jag fortsätta med min hemtenta lite innan David kommer hem. Då ska vi göra chokladbollar och städa inför morgondagen.