Rund räktoast.
 
Vispa creme fraische med philadelphia vitlök. Tillsätt hackad rödlök, dill, räkor, citronsaft, salt och peppar. Rör om. Rosta bröd och gör därefter bröden runda genom att trycka kanten på ett glas genom dem. Lägg sedan bröd, fyllning, bröd, fyllning, bröd på en tallrik och toppa med valfria ingredienser.
 
Syrrans laxsoppa.
 
Hacka charlottenlök och vitlök och fräs det i en djup kastrull. Häll sedan på vatten, grönsaksfond och grädde. Låt koka upp. Smaksätt därefter med hummerfond, salt och peppar. Innan servering tillsätt laxkuber, färsk pasta och ärter så att det blir färdigt. Tillsätt pastan och ärterna först och sist laxen då den inte ska koka så länge, för då blir den inte så saftig. Servera i djupa skålar och toppa med exempelvis räkor och dill.
Ekologiskt iste med smak av fläder och äpple till lunch i dag på Darins.

Skolan är igång igen även om det bara blev en mjukstart med måndag och tisdag för nu är jag nämligen ledig i fem dagar vilket ska bli helt underbart! Som jag ska njuta. 
 
I alla fall var det väldigt roligt att komma tillbaka till skolan och få träffa alla och prata av sig. Och det har varit helt underart väder både i går och i dag vilket har resulterat i att vi mellan lektionerna och på luncherna har suttit ute hela tiden. I dag slog vi (sju tjejer i klassen) till och med på stort och käkade lunch på Darins ute i den stekande solen. Underbart! 
 
Efter skolan i dag jobbade jag på akuten i tre timmar och sedan var det dags för dans innan jag fick köra hem efter tretton timmar hemifrån. Nu har jag och David precis tittat på en film och strax väntar sängen.
 
Dagens frukost.

I dag bakade jag bullar till frukost vilket var superenkelt. Blandade 5 dl mjöl med 1 msk bakpulver. Därefter hällde jag i 2,5 dl vatten och 3 msk sirap och blandade ihop det till en kletig deg som jag sedan formade till bullar med mjöliga händer och hade i ugnen i 15-20 minuter på 200 grader. Kalasgoda blev dem!
 
Efter denna goda söndagfrukost fixade jag och David i trädgården lite. Han klippte gräset och jag planterade rödlök och ruccola. Vi kastade också frisbee (vilket faktiskt är riktigt roligt) och röjde i vårt uterum dit det i morgon kommer lite nya möbler. 
 
Vid tre var det sedan dags för mig att köra till dansen för en och en halv timmes dans, en och en halv timmes planering/mat med Emelie och Amanda och en och en halv timmes ledarmöte. Och räknar man ihop det kan man snabbt se att halv åtta var jag klar och har nu precis hunnit komma hem och äta kvällsmat. Ska städa undan lite nu och sedan ta en dusch innan sängen väntar för att få lite sömn innan skolan väntar i morgon.