Ikväll gjorde jag en busenkel hallonpaj. La frusna hallon i en pajform. Hällde över 2msk socker och 1msk mjöl som jag blandade hallonen med. Sen blandade jag ihop 150g smör, 3dl mjöl och ca 2dl socker till en smuldeg som jag la över hallonen. In i ugnen på 200 grader i ca 25min.

Nu har vi precis avnjutit den med vaniljsås framför Sveriges Mästerkock, en av veckans bästa program!

Sitter på bussen hem från jobbet nu. Vilken härlig dag det har varit med massa sol och blå himmel. Solen har värmt skönt in i butiken och det är nog första dagen på månader då jag inte har frusit under ett jobbpass! Vi går mot vår och ljusare tider, underbart! Dags att ta fram solbrillorna! Vinterjackan får man väl dras med ett tag till antar jag...

Idag har det inte hänt så mycket. Jobb 10-18. Var hemma vid sju. Då kollade jag lite tv. "Date med mig", första gången jag såg det programmet. Vid nio stack David till träningen. Btw, så är min träningsmotivation som bortblåst. Kommer ett inlägg om det i dagarna.

När David kört tittade jag på Maria och Mindy, (love them) och åt kvällsmat. Blev två koppar te med rostade mackor.
En med kvarg, skinka och avokado och två med kvarg och hallonsylt. Det fick vi alltid hos farmor då vi var små, men då var det vitt rostat bröd med kvarg och sylt. Kommer du ihåg syrran? Nostalgi.

Nu har jag duschat, plockat undan och fixat med lite småsaker. Imorgon väntar jobb igen.. Snart fredag får man tänka.. Godnatt!