Då var månadens sista dag snart över. Jag har haft en toppen helg, verkligen. Närmare beskrivning över fredagskvällen och lördagen kommer sen.

Idag sov jag till tolv, sen var det fullt upp. Jag och syrran åt frukost, skrapade ihop allt frukostmaterial vi hade hemma typ och insåg att vi måste handla. Efter frukosten städade jag hela lägenheten och Katte diskade, måste ju vara fint när mamma kommer hem efter att ha varit borta hela helgen. När lägenheten var fin gjorde vi vid oss, gick och slänge sopor och gick bort till bilen där pappa väntade. Vi körde upp till sjukhuset och hälsade på morfar. Han var pigg och glad, tyckte jag. Söta morfar, som jag och Katte alltid säger. Efter besöket körde jag och Katte till Maxi och storhandlade. Var ju även tvungen att fylla kylskåpet tills mamma kom hem.

Vi fick med oss mycket gott hem. Hemma hann jag dock bara vara i fem minuter, sen körde jag iväg till dansen där vi dansade zumba, mycket skoj. Även sista gången jag fick träffa Emelie innan hon åker till USA imorgon, kommer sakna henne enormt, mest på dansen där hon alltid är en glädjespridare!! Iallafall, när jag kom hem hade min syster lagat mat, lövbiff med klyftpotatis och tomater med mozarella. Mums!! Efter duch och disk har vi slappat framför tv:n hela kvällen, gossip girl, ensam mamma söker och nu Beck.


Min syster är en mästerkock!! ;)
Idag har jag haft en bra dag, och bättre kommer den att bli. Jobbade lite på Elpoolen imorse sen lunchade jag på Caféet i museét med farmor, pappa och hans tjej. Därefter blev det en runda på stan med Ellen, vi fixade lite presenter och så. Sen körde jag hem Ellen och när jag kom hem diskade jag och dammade och dammsög mitt rum. Nu har jag duschat och gjort vid mig. Emilia har också hunnit komma hit, och nu är hon i duschen. Snart kommer de andra brudarna, Amanda och Ellen. Vi ska fixa lite med Emelies presenter, sen bege oss ut till henne och ha en faktastisk sista kväll med henne eftersom hon åker till New York på måndag och stannar i ett år. Avskedsmiddag med mina danstöser står alltså på schemat ikväll.


Alla brudarna i Augusti, förutom Amanda.


Här hittar ni intervjun med mig som är i Kristianstadsbladet idag.