Det är fredag och jag flexade ut redan vid tre! Så skönt! Nu är vi hos Davids syster, fikar och David blir klippt. Snart ska vi hem igen och göra vid oss och sedan väntar en middag på Äspets rökeri med syrran, pappa och farmor. Ska bli riktigt gott! 
 
Igår var jag förresten och lämnade blod. Fick ett sms om att det var akut blodbrist så tog mig i kragen och gick och gav lite blod. Var ett och ett halvt år sedan sist så det var verkligen dags! 
Vill bara ge lite kärlek till Emma, Elin, Ellen, Cornelia och Louise som tar hand om mig och min syster nu när vår älskade mamma inte finns mer och ger oss en massa kärlek. Idag hade de en överraskning till oss. Vi åt marängsviss och pärlade fina armband. Sedan gick vi till mammas grav och la två armband där och hade en fin stund tillsammans med vår ängel. Därefter fick jag och min syster varsin bok där de skrivit så fint till oss. När jag kom hem och satte mig i sängen och läste i boken rann tårarna ner för mina kinder, dels för att jag saknar mamma som fan och att livet är orättvist, dels för att jag är så tacksam för alla fina människor i mitt liv och för alla fina minnen jag har av och med min mamma. Så tack för denna kvällen och tack för att ni är ni och vet precis vad vi behöver! 
Ligger lite efter här känner jag... Men så får det vara nu när jag har tusen saker att göra! I alla fall så bjuder jag här på lite frestande bilder från förra söndagen då Emelie och Amanda var här hos mig. Vi lärde oss två danser till vår dansföreställning (som vi idag på ett svettigt tretimmars pass har lärt ut till de andra som också ska vara med och dansa) och så gjorde vi goda räkmackor och en fruktsallad! Perfekt söndagshäng!
 
Idag har jag jobbat, träffat syrran en liten stund och sedan tränat i tre timmar. Nu blir det dusch och sedan sängen innan jobbet kallar igen...