Breakfast.

Nu är jag ledig enda tills på tisdag näsa vecka, så skönt!! Men jag har mycket inplanerat i kalendern, mest roliga saker dock vilket är kul. På schemat står bland annat middagar, konstrunda och påskmys.
 
Så för att kunna njuta till max av mina lediga dagar så är jag idag hemma och får undan lite plugg. Ska skriva klart en hemtenta i kultur, det är mitt mål för dagen i alla fall. Sen blir det troligtvis något avsnitt Arne Dahl och förhoppningsvis lite träning också. Ikväll kommer min syster hem så då ska jag träffa henne en runda. Trevlig tisdag på er!
 
Gårdagen spenderades i mina Hunter.

Det är faktiskt inte lika tråkigt längre när det regnar eftersom jag nu har ett par fina gummistövlar att sätta på mig då. Dessa Hunter fick jag av min moster i julklapp och jag trivs så bra med dem! Igår när regnet öste ner hoppade jag bara i dem och var fit for fight. Vad hände annars igår då? Jag var i skolan och hade engelska följt av examensarbete. Då skrev och filade jag och Carro på vårt arbete och det blev väldigt bra. Kommer bli bra detta!
 
När jag kom hem gjorde jag kvällsmat i form av kycklingsfärsbiffar, råris och sallad. Det var första gången jag lagade mat med kycklingfärs och absolut inte den sista. Gud vad gott (och enkelt att tillaga) det var. Jag blandade färsen med ett ägg, en hackad gul lök, fetaost, salt, peppar och franska örter. Mums!
 
På kvällen var jag på dansen och sedan gjorde jag klart ett av alla sjuhundraåttiofyra arbete vi har i skolan. Gjorde jag något mer denna regninga måndag? Javisst gjorde jag det. Jag bokade nämligen en spaövernattning till mig och David i Falkenberg. Så den 30 april blir det god mat, övernattning och spa på Falkenberg stranbad. Ska bli så mysigt. 
Helgen bara flög förbi. Här är några snaps från den:
 
 
Efter ett träningspass framför tv:n hämtade jag Tovis på skolan i fredags.
 
Vi bakade fröknäcke innan jag städade hela huset och Tovis gick på disco på skolan.
 
Hoppade i duschen och gjorde vid mig.
 
Jessica kom hit.
 
Vi tittade på Let´s dance.
 
Och läste gamla brev som vi skrev till varandra då vi var små.
 
Lördagens frukost framför ett avsnitt biggest loser med David: omelett med kalkon och keso toppad med jordgubbar. Efter detta slappade vi hemma, jag lagade lunch i form av kyckling och råris med svamp, vi körde en runda till Eko och sedan körde jag ett träningspass framför tv:n innan jag hoppade in i duschen.
 
Sedan körde jag hem till pappa där vi smed överraskningsplaner innan vi gick bort till Arenan och mötte Jessica för att titta på IFK när de mötte Sävehof, och vann! 
 
Resten av kvällen spenderade jag sedan hemma med David. Ett avsnitt biggest loser och första avsnittet på serien Arne Dahl, som jag nu har fastnat för. Söndagen spenderade vi först i soffan med avsnitt två av Arne Dahl, sedan körde vi en liten runda till Davids föräldrar. Vid två kom min moster och hennes man hit och hälsade på en runda och två timmar senare körde de hem. Då hade jag så ont i huvudet och i magen att jag fick ta en varm dusch och sedan sova i två timmar, sen var jag pigg och glad igen och tittade på Arne Dahl och pluggade engelska resten av kvällen.