Ny, fin och stilren ring från ur&penn. Det bästa? Priset, 20:-.
 
Köpte denna fina ring förra veckan när jag var i Kalmar och hälsade på syrran. På tal om henne så var jag och hämtade henne på stationen i Kristianstad i dag när hon kom vid fyra. Hon ska vara hemma i nästan en och en halv vecka nu, yeees!! I alla fall, när jag hade hämtat henne körde vi och fixade paket till pappa som fyller år i morgon. Sen körde vi hem till mig en runda och busade med Tova innan vi körde in till mamma för en myskväll hos henne.
 
Nu är jag precis hemkommen och nyduschad. Ska inta soffan en timme med David nu innan det är läggdax! Förresten fick vi tillbaka ett prov i dag i administrationen som vi gjorde för två veckor sedan and guess what? Jag fick 103,5 av 106, bara 2,5 fel!!! Fint avslut på denna skolvecka.
Mellanmål i nya fina glas som jag köpte på IKEA i Kalmar förra veckan. Like them a lot!
 
I dag gjorde jag och Tova smoothies till mellanmål. Den gröna bestående av en banan, två kiwi, lite mjölk och isbitar och den röda bestående av en banan, några frysta jordgubbar och lite mjölk. Mums.
 
Detta gjorde jag till lunch i dag fast skippade osten. Squashen blev riktigt god så den kommer jag göra igen. Lite mer tveksam till quinoan så det får jag se om jag tillagar igen. Men efterom Tova "älskade" det lär jag nog få göra det igen...