Nu är vi hemma i Sverige igen efter en riktigt härlig vecka på Rhodos! Här kommer några snaps från resan. De andra bilderna kommer en annan dag.
 
 
 
Denna sommaren har bara sprungit iväg. Jag har hittat på massa roliga saker (uppdatering kommer), jobbat en del och dansat en del. Den 1 och 2 september är det dags för vår danshow på teatern och det ska bli så roligt! Men innan dess ska jag har semester i två veckor och den börjar så jäkla bra för nu sitter vi på Sturup och om en timme går flyget till Rhodos. Sverige, vi ses om en vecka!
Jag och min älskade syster igår. 
 
Den fjortonde augusti var det igår och då fyllde min syster 23 år och det firade vi riktigt fint! Först samlades vi hemma hos pappa - jag, syrran, David, pappa, farmor, Elin och Lisen - och där drack vi piggelin-drinkar och Katte öppnade paket. Av oss fick hon ett Voluspa ljus och två muggar från Mateus. När klockan började närma sig halv nio gick vi bort till Bar-b-ko där vi mötte upp Ellen också och satte oss vid ett långbord och beställde in massa god mat och dricka! Själv åt jag Råbiff till förrätt och oxfilé till huvudrätt och några glas rödvin till det. Himmelskt gott. Pappa tog deras skaldjursgryta till huvudrätt, och det får bli ett besök dit snart igen - för fy vad god den var!!! 
 
Grattis igen syrran och tack alla för en väldig trevlig kväll!