Gårkvällens packning. 
 
Nu sitter vi i bilen påväg till Tyskland. Jag, min syster, pappa och farmor. Pappa och farmor skulle egentligen till Tyskland själva och träffa farmor två systrar men jag och Katrin ville följa med så vi har tillsammans med pappa planerat för detta i över en månad och imorse var det dags. Jag körde in till stan vid halv sex imorse och sedan skjutsade pappa ut mig och Katrin till Vä där vi väntade på en busshållsplats medan pappa hämtade farmor som fortfarande inte hade en aning om att vi skulle följa med. Så sedan när de körde så stod vi där vid vägen och överraskade henne. Så himla roligt och hon blev så glad. 
 
Nu kör vi på bron över till Danmark och sedan ska vi genom Danmark och över till Tyskland där vi ska till Laboe som ligger cirka 30 minuter från Kiel. Där är farmor uppvuxen. Ska bli spännande att få se var hon växte upp. På söndag tar jag och Katrin tåget hem till Sverige igen så det blir verkligen en liten weekend i Tyskland. 
Rent och fräscht! 
 
Nya krukor och örter som snart ska hängas upp...
 
Nu har jag varit ledig i två dagar och fått mycket gjort där hemma. Känns helt galet skönt att kunna fixa med saker utan att känna att man borde plugga... David är sjukskriven så det har varit trevligt med lite sällskap också. I onsdags gjorde jag fint på uteplatsen genom att köra med högtryckstvätten på plattorna och vilken skillnad det blev!! Mycket ljusare och fräschare nu. På kvällen var det dags för planeringsgruppen på dansen att träffas hemma hos Ebba och Märta. Vilket hus... Och vilken fika de bjöd på!! Trevlig kväll med trevliga flickor!
 
Och vad hände igår? Jo, då kördes det saker till tippen. Jag var och fixade mina fransar och sedan var jag på Solhaga och köpte nya krukor och växter som jag planterade som jag ska hänga upp på ett gammalt fönster där ute som jag har målat vit. Kommer nog bli fint. På kvällen packade jag inför dagens resa och sen kollade jag och David på film innan vi somnade gott. 
Min nya snygga yoghurt cup som får följa med mig till skolan nästan varje dag...

Vilken depp-eftermiddag det var igår. Fick massa jobbiga tankar, satte mig på golvet i min garderob och började gråta. David tröstade mig lite innan han körde och hämtade Tova och när han kört bara sprutade tårarna. Men det är bäst att bara få ut allt... Kvällen blev sen lite lugnare. Vi åt kvällsmat och tittade på tv innan jag satte mig med datorn i sängen för att göra klart den sista uppgiften i skolan. Den ska jag skicka in idag i skolan och sedan ska vi göra klart revideringen av vårt examensarbete och sedan har jag inget mer att göra i skolan. Den känslan är helt oslagbar, skrämmande och konstig. Men först ska som sagt dagen i skolan klaras av, den näst sista dagen som verkligen spenderas i just skolan. Det. Är. Helt. Galet. 
 
Förresten, på tal om min yoghurt cup... Jag gav mina fina klassisar Josse, Fillan och Carro varsin sådan sist vi åkte upp till Stockholm. Det blev en liten överraskning för dem på tåget med paketöppning och diktläsning! Och på tal om Stockholm... Om en vecka åker vi fyra dit igen för en blixtsnabb visit över dagen... Och varför gör vi det? You'll have to wait and see.