För ett år sedan befann jag mig i Miami med syrran, Ellen och Emma. Första gången jag besökte USA. En dag körde vi upp till Orlando och gick på Disney World (de två översta bilderna). Annars solade vi, besökte malls och shoppade, gick på bio, käkade på Cheesecake factory och Panera bread, drack drinkar och hade det skönt i värmen. En dag var vi i Everglades och åkte ut med båt för att kolla på alligatorerna, häftigt! Hoppas på ett besök till USA snart igen...
Igår gick jag upp vid halv elva. Följde med David ut på en powerwalk i det fina vädret. Kände av bakis-suget-i-magen men försökte förtränga det. När vi kom hem blev det lite äggröra till frukost. Sedan körde vi till Eko och köpte en studsmatta. Hem och lastade av den innan vi körde vidare till Växthuset för att handla lite blommor. Sen vidare till det gamla huset för att hämta poolen och sedan hem. Väl hemma satte vi upp poolen innan jag körde och hämtade Jessy vid tre. Vi köpte med oss mat från Mac donalds och satte oss på gräset på en filt vid helge Å och hade det mysigt. Längesedan vi träffades nu så vi hade mycket att prata om. Efter två timmar körde vi inom min syster en snabbis, sen till maxi, sen lämnade jag Jessy hemma innan jag själv fortsatte hem. Hemma blev det lite mat, plantering av blommor, ihopsättning av byrå och sedan en efterlängtad dusch.  
 
Frukost: äggröra med lite basilikasås ovanpå.
 
Mys med bästis vid Helge Å.
 
Behövligt en bakisdag!
Emelie, Ellen och jag.
 
Drinkar hos Amanda.
 
Shots på depå!
 
Haha, härlig bild på något sätt.
 
 
I lördags efter ikea var det dags att fira Amanda som idag (måndag) fyller 22år. Jag, Emelie och Ellen började med lite vin hemma hos min mamma innan vi gick bort till Amanda där ett gäng glada tjejer befann sig. Det blev drinkar, enchiladas med sallad och sås, vitt vin, massa snack, blåbärspaj med vaniljsås, rosé, ett roligt ord-spel, cider och mycket skratt innan vi begav oss bort till Depå vid tolv. Väl där blev det dans tills klockan slog halv tre. Då blev det nattmat innan Amanda och Tobbe skjutsade hem mig. Tack för en kalaskväll tjejer!