Gammal, men höstig bild!

Godmorgon fredag! Dags att dra igång denna fullspäckade dag! Jag ska börja med att köra till Sölvesborg för att aktivera mitt kort på jobbet och köpa med mig gott bröd från Ritz, sen ska jag till skolan en runda innan det är dags för studiebesök på Klinfys på CSK följt av lunch. Sedan är det handledarträff på skolan då vi ska träffa våra handledare som vi ska ha på praktiken. När träffen är slut vid halv tre ska jag hämta Tova i skolan och sen kommer pappa hit en lite runda. Vid fem är det kalas hos Davids syster och sen är det idolkväll hos grannarna! Snacka om att jag har en del (roliga saker) att göra idag... Bara att sätta fart!
Jag idag - skor från Nike, byxor och tröja från h&m och kofta från Ullared.

Har haft en riktigt bra dag idag och varit på strålande humör! Vårt egna arbete imorse gick bra och provet kändes bra. Snacka om att jag mår mycket bättre idag än för en vecka sedan. Efter provet gick jag, Josefina och Caroline upp till stan. Jag unnade mig ett par nya kängor på Scorett och en ljuslykta på Åhlens. Kom hem vid tre och då gick jag ut i trädgården och fixade i två timmar innan jag gick in och tog en varm dusch och åt kvällsmat. Nu sitter jag i soffan och David ligger här bredvid. Dags för kvällens avsnitt av Lyxfällan följt av Hela Sverige bakar! 
...Emelie! 

Här har ni lite snaps från Emelies lägenhet. Jag gillar verkligen den och har gjort det sedan första gången jag satte min fot där. Så himla mysigt och fint har hon det! Gillar speciellt hennes sovrum och det fina soffbordet! På tal om soffbord så har min vän Frida gjort ett eget riktigt snyggt soffbord som jag måste visa en dag!