Förra söndagen, den 6maj, hade Kristianstadsflickorna sin årliga våruppvisning. Mina två grupper var så jäkla duktiga, är så stolt över dem. Själv så dansade jag i tre danser. Två av dem ser ni på bilderna här nedan som David tog under uppvisningen. I den första dansar vi till Run the world och i den andra dansar vi till Americano av Lady Gaga!

Igår var det jobb från tio till sex i butiken i Åhus. På kvällen åt jag och David torsk med täcke, ris och ärtor! Spännande va??! haha. Jag hade iallafall på mig mina snygga träskor till min helsvarta outfit och ett lockigt svall, det var väl det roligaste från gårdagen!

Imorse gick jag upp vid sju. Tittade ett avsnitt Stylisterna. Sista avsnittet idag och som jag hoppades på så vann Jennifer. Efter det gick jag en powerwalk på 40min i mina nya snygga dojjor som jag köpte i USA. Vilket väder det var imorse, solen sken, blå himmel och alla buskar och träd som blommar och doftar så fantastiskt gott. När jag kom hem blev det dusch och frukost bestående av kaffe och knäckebröd. Viken skön morgon!

Sen har jag jobbat från tio till sex. På lunchen gick jag och köpte två kycklingsallader som jag tog med till Amandas jobb, så satt vi där och åt och planerade.

Nu är jag, syrran och pappa hos farmor. Det blir middag här innan jag kör in till stan igen för att träffa Josse och Hannah innan de åker till Mallorca inatt. Trevlig kväll!