Igår var vi (jag, syrran, Ellen, Emma och Elin) som sagt på konstrundan. Fast vet inte riktigt om vi kan kalla det för konstrunda då vi endast besökte en konstutställning, nämligen Gynning x 2 på Ystad Saltsjöbad. Där var väldigt mycket folk som trängdes för att titta på de vackra tavlorna och häftiga skulpturerna. När vi kändes oss nöjda körde vi bort till en restaurang i Ystad och satt där i två timmar och åt och pratade. Sen köpte vi med oss varsin kaffe från pressbyrån och körde mot Åhus och Emmas föräldrars nya hus som de har köpt där på Åvägen. De fick nycklarna bara häromdagen och ska nu renovera hela huset, då det är ett stort renoveringsobjekt, innan de flyttar in i slutet av maj. Riktigt kul att få se det nu innan och få se det sen om någon månad. Då kommer det garanterat vara "ett helt nytt hus". Spännande!

Kvällen igår spenderade jag med mamma och syrran. Vi kollade på ett avsnitt Revenge och sedan let's dance. Trevlig långfredag!

 
 
 
 
Idag ska vi iväg på konstrundan som håller hus är i Skåne varje påsk. För två år sedan var det såhär fint väder och varm ute. Vi kunde ha picknick utomhus vid havet i Ystad och sitta ute på ett fik och ta en latte och njuta av våren. Inga strumpor i skorna, en tunn jacka och bara massa mys. Idag blir det nog annorlunda. Men vi får göra något annat av det istället. Vi ska ner till Ystad (igen, var ju där bara för en vecka sedan) och titta på GynningX2. Sedan får vi se vad vi hittar på. Trevlig fredag.
 
Köpte ett nytt lack från isadora igår. Hoppas på att det är grymt då det skulle vara både baslack, utjämnande, topplack, superglans, hållfast och skyddande. Återstår att se om det är så bra som det verkar...