Mumsig sallad.

I lördags svängde jag ihop en sallad med körsbärstomater, rödlök, fetaost, rädisor, isbergssallad och oliver och sen toppade jag med olivolja, sallad, svartpeppar och några basilikablad. Enkelt och väldigt gott som fick fint betyg av gästerna.
Mondays breakfast with Tova.

Helgen bara sprang iväg med jobb på lördagen sju till fyra, därefter hade vi gäster och bjöd på grillat, nypotatis, sallad och såser och sedan körde vi någon lek och hade det trevligt. Söndagen började sedan med sovmorgon följt av en frukost med David, Tova och hennes övernattande kompis Linnea. Vid ett körde jag mot jobbet igen där jag spenderade tiden fram till klockan slog tio. Hade riktigt mycket att göra så tiden på jobbet gick snabbt.
 
I dag börjar jag halv två så jag och Tova har haft sovmorgon och ätit frukost framför sommarlovsmorgon. Nu har jag precis lämnat henne på dagis och ska fixa lite mat till jobbet innan jag kör och ombesiktgar bilen och sedan kör vidare till CSK för dagen dos arbete.
Friday nights dinner.

I dag efter jobbet hämtade jag Tova hos sin mamma. Vi körde hem en liten runda innan vi åkte till maxi och storhandlade. När vi kom hem blev det en fredagsmiddag bestående av räkor, hemmagjort vitlöksbröd, aioli och äppelmust från Kiviks musteri. Smarrig middag. Nu ligger David och Tova i soffan och tittar på film. Jag ska hoppa in i duschen och sedan mysa ner mig hos dem. I morgon ska jag upp med tuppen för att vara på jobbet vid kvart i sju.