Bilder från tisdagens dansträning. 
 
Vart tog denna veckan vägen? Jag har haft sjukt mycket att göra så tiden har bara sprungit iväg. 
 
I söndags var jag på dansen mellan 10-14 och på kvällen var jag och David hos hans föräldrar och åt varm smörgåstårta. När vi kom hem var jag så trött och la mig i sängen men tog mig sedan i kragen och städade hela huset. Skönt med nystädat när en ny vecka börjar!  
 
Måndagen böjd sedan på jobb, kalas för Milton och storhandling med Amanda. Tisdagen spenderades med jobb, middag hos farmor med henne och pappa och därefter nästan fyra timmars dans. Onsdagen innehöll mer jobb, bilbesiktning (yeees, den gick igenom!!!), knäckebrödsbakning och kvällsshopping på h&m med Amanda. Torsdagen omfattade jobb (såklart), middag med David, massa fix här hemma och ett avsnitt av Maria Wern. Och igår, fredagefter jobbet hade jag, David och Tova en myskväll med god mat (hummer) och slappande här hemma! Det var min vecka det. 
Förra lördagen träffade jag mina efterlängtade brudar från klassen. Tänk att det snart är ett år sedan vi tog examen. Helt galet. Vi hade en fin kväll med vin, indisk mat, spel-spelande, video-tittande och en massa skratt. 
Spontana presenter, det är min och Amandas grej!
 
Igår hade jag med mig en present till Amanda. Vi är så bra på att ge varandra spontana presenter när man minst anar det. Vet egentligen inte hur det började men i julas hade jag köpt en julklapp (en tavla som jag tyckte andades oss) till Amanda utan att vi hade sagt att vi skulle ge varandra något så jag tror att det var där det började kanske? Sen en fredag i början av året när Amanda var här hemma (fredagar är våra häng-dagar) hade hon med sig ett paket från the spice three med te och choklad och jag blev så överraskad vilket jag blev i påskas igen då hon kom med ett ägg fullt med godis och ett fint armband. Och igår var det alltså min tur igen att vara lite spontan (eller spontan och spontan, har haft denna sak här hemma ett tag men bara väntat på det rätta ögonblicket att ge det, men det kom ju som en överraskning för Amanda i alla fall vilket var meningen). Denna gången hade jag köpt en "lökhackare" som vi har använt många gånger då vi lagat mat hemma hos mig och som Amanda alltid har sagt att hon vill ha. Så när jag hittade den på en hemsida så tänkte jag direkt att en sådan ska hon få! Tack för att du är min vän fina A!