Dags att bege sig till vuxenpsykiatrin i Sölvesborg för ännu en veckas praktik. Efter denna vecka väntar jobb i butiken på lördag och jobb på akuten på söndag följt av ännu en vecka med praktik! Så nu kör vi tolv dagar i sträck innan två dagars ledighet väntar. Intalar mig att det kommer gå galant då det är tre omväxlande och roliga arbetsplatser jag ska vara på!
 
I kväll fick jag äntligen träffa denna lilla söta tjej som dessutom i dag blir tre veckor gammal. Jonna, Linus och lilla Elise kom hit vid halv sju för grillning och bebismys såklart. Elise var så liten, söt och duktig och det var så mysigt att sitta med henne i famnen. Grattis igen till er fina tjej! 
Nya blommor på framsidan.
 
I dag var jag och handlade blommor med Linda och Emmy. Först var vi på Solhaga och därefter på Blomsterlandet och spanade in hur det har blivit där nu när de bytt ägare. Fick med mig lite blommor hem som jag planterade i krukor på framsidan i dag i det härliga vädret. Älskar fjärilen i betong, köpte den förra året på Solhaga. I dag fixade jag även i vår pallkrage på baksida och planerade för lite lökplantering bland annat. Skön dag i det fina vädret helt enkelt.