Dagens frukost.

Imorse kom mina fina klasskamrater/
examensgruppskamrater/goda vänner hit. Jag bjöd på god frukost i form av det ni ser på bilderna här ovan (inspirerad av förra veckans lyxfrukost jag bjöd några andra kompisar på då). Efter frukosten och massa snack så satte vi igång med vårt examensarbete och vi är näääästan klara nu. Bara lite kvar på diskussionen (och språkgranskning). Imorgon ska vi skriva klart diskussionen tänkte vi, inför vår sista handledning på måndag. Sedan kör vi språkgranskningen på tåget i nästa vecka när vi ska till Stockholm. Perfect plan (hoppas vi)! 
Igår visade vi vår film i skolan och den bidrog till en hel del skratt... Här nedan kan ni spana in filmen som nu ligger på youtube. Enjoy! 
 
Blandade bilder från min lördagskväll.
 

Ligger lite efter i bloggandet här känner jag så tänkte ta igen lite nu... I lördags var jag med farmor på Fenix på En annorlunda smakupplevelse som farmor egentligen fick i julklapp tillsammans med mamma. Så även fast det var en väldigt trevlig kväll så hade man ändå en tanke i bakhuvudet som sa att farmor egentligen skulle ha varit här med mamma nu... 
 
Vi blev i alla fall bjuda på riktiga godsaker. Först var det öl och korv med egenbakat korvbröd, därefter Cava som vi drack till en underbart god ost, knäckbröd och ostfyllda aprikoser med pepparkakskross. Nästa "rätt" var ett bröd fyllt med mörk choklad, några skivor kittost och en skorpa som var till hälften doppad i choklad. Till det drack vi ett glas vitt vin.
 
Därefter följde ett glas med rött vin och till det åt vi oststavar som vi doppade i honung och timjan, en kaka (dröm) som vi åt tillsammans med en annan sorts ost, oststavar som vi doppade i blåbärs- och chilimarmelad och till slut en "tigerkaka" som var gjord på mörkt bröd och västerbottenost, väldigt gott!
 
Den näst sista komponeringen av godsaker bestod av en kolakaka och en rökt ost som man skulle äta tillsammans (en av mina favoriter) och en ädelostpannacotta med äppelmos och pumpafrön. Till detta drack vi portvin. Avslutningvis blev vi bjuda på en espresso med citronskal i och till det fick vi en mörk chokladtryffel fylld med lemon curd.
 
För mig som matälskare var detta en fantastiskt upplevelse och jag ser redan fram emot nästa smakupplevelse från Fenix, Olssons ost och Axelssons konditori!