Just nu.

Här sitter jag mitt i natten. Nej okej så farligt är det inte ännu. Klockan är ju bara halv elva(!!!). Idag har jag avverkat sju timmar i skolan, tre timmar på jobbet och en timme på dansen och nu sitter jag här med mitt gröna vanilj te och försöker trycka in lite information i skallen. Har precis skrivit klart min reflektion efter LIA:n och skickat in den och nu ska jag plugga lite terminologi innan jag ska lägga mig bredvid en sovandes David. I morgon väntar ett besök på regionfullmäktiges möte, spännande!
Lördags gott.

I går var vi inbjuda till våra grannar på ost, kex, vin, räkor, salami och massa annat smått och gott. Och gott var det ja, riktigt gott. När vi var mätta och belåtna spelade vi canasta i några timmar innan David tog en sovandes Tova över axeln och vi gick hem för att krypa i sängs. Snacka om smidigt med krypavstånd hem!
 
I morse blev det faktiskt frukost inne hos våra grannar, resterna från ostbrickan, och det tackar man ju inte nej till. Annars i dag har jag försökt plugga, men värken i ryggen har tagit upp mitt psyke så det har gått sådär. Har även varit på middag hos mamma med syrran och pappa. Tacopaj, sallad och massa tragg. Dagen har nu avslutats i soffan med David och ett avsnitt av serien Bron. Nu ska jag sova. I morgon är det dags för skola igen.
Ost och kex mys i går.
 
Igår slutade jag praktiken vid tre. Körde hem och tvättade och gjorde en storstädning av huset. Efter en dusch körde jag sedan till Åhus vid sju för lite ost, kex och idol hos Mange och Cilla. Mysig kväll med riktig höstkänsla och massa tända ljus.
 
I dag har jag jobbat 10-14. Nu ska jag köra och fixa några ärende med syrran sen hem för att höra hur det gick för Tova på dagens ridlektion. I kväll vankas ännu en ost, kex och vin kväll. Men då hos våra grannar.