Mat...
 
hos familjen Holmkvist ikväll.
 
Idag har varit en hyfsat slapp dag. Jag och David gick upp vid halv elva, käkade frukost, kollade tv och jag städade i min garderob lite. Vid ett kom Tova. Jag körde till maxi och handlade, när jag kom hem stod det två pannkakor till mig på bordet, mums! 
 
Efter dusch och mys körde jag och hämtade mamma och syrran vid fem. Vi begav oss hem till familjen Holmkvist i Önnestad där vi blev bjudna på grillat i trevligt sällskap. Vi var totalt 11st och hos Ingrid får man alltid lika god mat. Förutom mat så blev det bebismys, Skärgårdsdoktorn, husvisning och rabarber/jordgubbspaj! Trevlig kväll.
 
Nu ligger jag i sängen och klockan är ställd på 07.00. Halv nio ska jag vara i stan för att kapa några centimeter...
Fick sommarvin av Emma igår.
 
Det vinnande laget!!!
 
 Blev en fin sommarkväll.
 
Igår jobbade jag från tio till ett. Därefter var jag hemma hos mamma och hämtade bilen och lite hallonplantor som vi fick av dem. När jag kom hem slappade jag bara, hade ingen energi till något. När David stack vid fem gick jag ut i regnet och planterade hallonplantorna. Sen duschade jag och gjorde vid mig och körde sedan hem till syrran. Vi väntade in hennes kompisar och körde sedan till Emma i Åhus. Där var det förfest med åtta brudar (och jag fick alkoholfritt vin av Emma då jag var taxi för kvällen till mamma som var på bröllop). Vi körde en rolig ord tävling och mitt lag vann!! Vid tio körde jag hemåt. Fastnade framför tv och filmen Allt för min syster. Sen kom David hem och vi gick och la oss vid tolv. Halv två ringde sedan mamma och ville hem så det var bara att sätta sig i bilen och köra iväg och en timme senare var jag hemma igen. 
God mat på båtklubben.
 
 Körsbärsöl...
 
 ...på Bishops...
 
 ...är kalasgott!
 
 Jag och Emma.
 
Trevlig kväll med god mat på båtklubben med syrran, mamma och Sten och sedan några körsbärsöl på Bishops med syrran, Emma och Ellen. Nyss hemkommen och nyduschad. Nu ska jag krypa ner bredvid David. Imorgon blir det jobb, inventering väntar...