För två veckor sedan gjorde jag lemon curd eftersom vi hade så många citroner hemma. Jag älskar ju citroner, dels för att dem är gula och fina att titta på, dels för att dem ger en sådan god smak till så mycket! 
Förra fredagen den 16 oktober började med jobb och jag var fredagsfin dagen till ära med en poloklänning och så lyckades jag helt ovetande matcha färgen på klänningssymbolen med tvålpumpen....
 
Efter jobbet kom Amanda och Emelie hem till oss för ytterligare en fredag med förrätt, huvudrätt och efterrätt. På bilden ser ni förrätten — ost, kex, salami och vin! 
 
Efter förrätten blev det hemmagjorda minihamburgare med pommes och sedan intog vi soffan för Idol, tjejmys och även lite marängsviss! 
 
Fin fredag again! 
 
För två veckor sedan, alltså fredagen den 9 oktober, hämtade jag Amanda efter jobbet och vi körde till Maxi och handlade ingredienser till vår tre rätters middag. Sedan körde vi vidare hem till Fjälkinge, öppnade en flaska prosecco och började fixa till maten. Amanda bakade en blåbärspaj och jag fixade grädd- och vinkokta musslor. Sedan åt vi förrätt tillsammans med David — små varma mini pajer med kräftstuvning i, super goda! Därefter blev det dem goda musslorna innan vi däckade i soffan framför Idol där vi några timmar senare även njöt av Amandas blåbärspaj! Ytterligare en fin fredag helt enkelt. I love fridays!