Because I'm happy!
 
Då var halva jobbveckan avklarad, 2 av 4 dagar, och nu väntar fyra fina dagar! Imorgon efter jobbet blir det middag med mina kollegor på urologen, på fredag troligtvis en date med Amanda, på lördag ska vi iväg till goda vänner och på söndag blir det chill i dill. Ser med andra ord fram emot de kommande dagarna så bring them on!
Vårkappan, det fina armbandet jag fick från Amanda och tygskorna var på när vi körde konstrundan i fredags. 
 
Så skönt att "värmen" börjar komma nu så att man kan ha tyg/sommar-skor utan synliga strumpor i. Jag älskar mellanrummet mellan byxorna och skorna när det är strumpfritt, haha! 
 
Gårdagen gick i en rasande fart med jobb, mat hos farmor och sedan massa dans. Nu har ännu en ny dag sett solens ljus och det är dags att bege sig mot jobbet. 
Kardemummabulle på OlofViktors.
 
På vår konstrunda i fredags gjorde vi ett stopp för fika på OlofViktors. Vi stannade där förra året också då vi körde konstrundan och då åt jag deras citronmarängpaj som jag även beställde i år. Men där var något fel på lemon curden denna gången, den var grynig och inte speciellt god. Så jag fick en ny men den var tyvärr likadan så då tog jag en kardemummabulle som ni kan se här ovan och den var hur smarrig som helst! Så vad vill jag då ha sagt med detta? Jo att jag är stolt över mig själv som gick och sa till, inte bara en gång utan två gånger. Det ska man minsann göra om man inte är nöjd. Det får vara min nya "att försöka göra mer grej", att säga till då jag inte är nöjd!