Flora, by Mio.
 
Ute är det vinter. Inne är det vår. Ute faller snön och inne står vita tulpaner i en nya fin vas från Mio som jag hämtade förra fredagen. Riktigt nöjd med den! 
 
Förmiddagen i dag har bestått av prov om arkiv och journalsystem följt av en eftermiddag med medicinsk terminologi och jobb. Kvällen har spenderats hemma i soffan och så har jag monterat ihop dagens köp av happy lights som jag tänkte visa en annan dag! För nu säger jag godnatt.
"Snålkalorisoppa" toppad med vitlöksflakes.

Till lunch i dag blev det en soppa som jag gjorde för några dagar sedan. Den är faktiskt riktigt god och innehåller inte så många kalorier. 100 kalorier på fyra dl enligt våra grannar. Om du vill tillaga den gör du såhär:
 
Ta en stor gryta/kastrull och häll i 3 förpackningar med krossade tomater (en med basilikasmak, en med chilismak och en med vitlöksmak), valfri mängd hackade morötter, valfri mängd hackad vitkål, en strimlad purjolök, valfi mängd vatten och önskade kryddor som salt, peppar, basilika och oregano. Låt allting koka tills grönsakerna har blivit mjuka. Därefter: ät och njut!
 
Tips: Vi hade även i lite kikärtor, kidneybönor och stora vita bönor.
Ett nytt te till min samling. ICAs Rabarber och vanilj. Riktigt gott och estetisk tilltalande förpackning!
 
Tar en paus i mitt pluggande för en stor mugg te. Behövs små pauser för att man ska orka sitta med näsan i böckerna en hel dag!