Gårkvällens ostbricka.
 
De senaste dagarna har bara sprungit iväg. Onsdag, torsdag och fredag har jag varit på praktik på Vinslövs vårdcentral, vilket har gått
jätte bra. Har stått i receptionen, skrivit diktat, suttit med vid schemaläggning, fixat med inkommande och utgående post och lärt mig jätte mycket. Nästa vecka är det min sista vecka vilket känns lite tråkigt.
 
I fredagskväll var vi över hos grannarna och tittade på Idol och drack vin. Mysigt. Igår var jag, David och min syster på ridning med Tova. Gick hur bra som helst. Sen lämnade vi Tova hos hennes mamma igen. Eftermiddagen och kvällen spenderade vi hemma. Var iväg på maxi och köpte massa gott så det blev en stor ostbricka här hemma som avnjöts framför några gamla avsnitt Svenska Hollywoodfruar och sedan kvällens premiär av Björn Kjellmans Att vara
Här kommer lite blandade bilder från vår vecka i Turkiet.
 
Kvällspomenad och bangolf:     
 
 
 
 
 
 
 
 
Underbart hav:
 
Vidgörning:
 
Fiskspa:
 
Lobbyhäng:
 
Påväg till en heldag på ett vattenland:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Uppe i en gammal borg/fängelse och tittar på en helt fantastisk utsikt: 
 
 
 
 
 
 
 
 
På en glassbar:
 
 
 
Handlar:
 
Strandhäng:
 
 
 
 
 
Sista dagen var det mulet och höga vågor på eftermiddagen:
 
 
 
 
13 timmar försenat flyg...
 
ÄNTLIGEN landat på Everöds flygplats i fredags kväll efter en underbar semester (om man inte räknar med de sista 13 timmarna som var tortyr då jag mådde riktigt dåligt):
 
Nu håller jag äntligen på att bli frisk efter fem dagars sjukligheter. Allt började redan på hemresan från Turkiet. Men det tar vi en annan dag. Nu ska jag sova för i morgon väntar praktik och då gäller det att vara på hugget, speciellt om man har missat två dagar som man gärna vill ta igen! Så, godnatt!