Dagarna bara springer iväg med skola, jobb, studiebesök, dans, plugg, läkarbesök och bil-letande. Försöker få tiden att räcka till och ta en dag i taget för att överleva. Haha nejdå så farligt är det inte, men det är väldigt väldigt mycket just nu. 
 
Nu väntar dock sängen för att orka upp till skolan imorgon. Svenska och medicinsk terminologi står på schemat, sedan tre timmars jobb och därefter en dejt med Josse, Hannah och Nathalie. 
 
Godnatt
Här kommer lite bilder från söndagen i Kalmar. 
 
Frukost på Ikea. 67:- för tre frukostar, bra pris!!!
 
Paus ute i solen på Ikea.
 
 Tjena solen!
 
Flummar runt inne på Ikea.
 
Och ännu mer flumm inne på Kalmars modevaruhus.
 
Efter att vi satt ihop en del möbler fick syrran det såhär fint:
 
 
 
 
Och vid halv sju sa jag och syrran ett tårfyllt farväl och gav varandra massa kramar. Sen var det dags för mig och Jessica att köra mot Kristianstad igen och dags för Katte att starta ett nytt kapitel i hennes liv.
Just nu.
 
Sitter i syrrans säng i Kalmar nu. Syrran och Jessica sover fortfarande här bredvid mig. Gårdagen gick hur bra som helst. Efter jobbet körde jag hem till mamma och hämtade syrran och alla hennes saker. Vi fick trycka in det sista så bilen var proppfull när vi körde därifrån. Sen fortsatte vi till Österäng och hämtade Jessica, en liten runda inom mig i Fjälkinge, ett snabbt stopp på Eko och sen började vi vår bilfärd mot Kalmar. I Karlskrona fick det bli varsin is-kaffe inna vi körde de sista milen och var framme vid sex.
 
Kvällen spenderade vi i lägenheten med att fixa och plocka upp alla syrrans saker. Och jag tycker redan att det är jättefint här. Vid tio kände vi att vi behövde lite mat så vi beställde kinamat som vi körde och hämtade. Så dukade vi upp en liten buffé på golvet här och satt och åt och hade det mysigt. Idag (när de andra har vaknat) ska vi köra till Ikea här i Kalmar och käka frukost där och köpa ett köksbord och lite andra småsaker som fattas här. Trevlig söndag på er!
 
Buffé.
 
Jätteräkor i vitlökssmör, riktigt gott!!!