Regnet öser ner utanför fönstret och jag ligger här inne i sängen och är sjuk. Igår när jag vaknade hade jag en klump i halsen men åt massa halstabletter på jobbet och hoppades på det bästa. Kände dock under gårkvällen att det blev sämre och jag började känna mig varm och imorse vaknade jag med feber, förkylning och ett tungt huvud. Så det var bara att sjukanmäla sig och påbörja kurering. Har tagit alvedon, nässpray och resorb och helt ärligt så vet jag faktiskt inte om jag mår bättre eller inte... Går upp och ner. Hoppas på att bli frisk så snart som möjligt, har ju lite att göra tills min fest på lördag. Men som tur är har jag fina människor som hjälper mig.
 
Vi hade 1 1/2 liter jordgubbar kvar från midsommar så igår innan Tova skulle till sin mamma så satte vi oss i soffan och mumsade i oss lite jordgubbar med grädde och socker medan regnet öste ner utanför. Så gott. Så mycket sommar.
I L O V E S T R A W B E R R I E S .
Det blev en vit och grön dukning inomhus. 
 
Ljust och fint.
 
Glas från ittala.
 
Silvriga ljuslyktor.
 
Tallrikar som påminner om mamma eftersom de var hennes.
 
Gröna servetter.
 
Platsblommor från Ikea.
 
I uterummet hade jag piffat till det med blommor från trädgården.
 
Vitt och svart.
 
Och utan krans eller blommor i håret... 
 
Tunikan är från Gina tricot.
 
Klocka från Daniel Wellington.
 
Tovis och jag.
 
Skratt.
 
Puss.
 
Mina älskningar.
 
Fördrink till barnen – sprite med frukter.
 
Och fördrink till oss vuxna.
 
Martini, citronsaft, citronskivor, sprite och is.
 
Joel.
 
Tova.
 
Linnea.
 
Flera olika sorters öl provades under kvällen, dock i vinglas ;)
 
Och vi drack den godaste cidern just nu.
 
Igår var Annie och Larre och deras barn här och firade midsommar med oss. Efter några blöta timmar på Kjugekull samlades vi åter hemma hos oss för en välkomstdrink följt av potatis, sill, gräddfil, grillat, sallad och såser. Ja där var lite av varje och barnen hade gjort egna korv- och köttbullsspett! Efter maten blev det bad för barnen och sedan musiktävling, både för barnen och för de vuxna. Därefter åt vi jordgubbar med grädde och sedan satte barnen sig i soffan och tittade på film med varsin skål popcorn och vi vuxna satte oss i uterummet och spelade kort tills det blev mörkt ute.