Jag har världens finaste vänner, ni vet vilka ni alla är. Men speciellt tack till Felicia för det fina armbandet "aldrig ensam", behövs i jobbiga stunder som dessa.

I alla fall, förra lördagen kom mamma hem på permission från sjukhuset. Jag och Katrin lagade lax, potatismos och grönkålsstuvning som vi alla tre åt till lunch och sen var jag hemma med mamma hela dagen.

I söndags åkte vi alla till farmor och lagade julmat och spelade kort innan vi körde tillbaka mamma till sjukhuset på kvällen, där vi tyvärr fick dåliga besked, men som jag inte orkar skriva om ännu.

På måndagen var jag på stan med David en runda, sedan tvättade jag och Katte och på kvällen var vi på handboll med pappa och tittade på IFK när de vann mot Malmö.

I tisdags var jag och syrran på stan och fixade det sista inför julen. Sen hämtade vi hem mamma från sjukhuset då hon fick permission över hela julen. På kvällen lagade vi gröt och gjorde skinka som vi åt framför Bingolottos uppesittarkväll med mamma, och pappa som var här. Mysig kväll med gamla "kärnfamiljen"!

Förra fredagen med mina fina klassisar! 
 
Förra fredagen var vi hemma hos Lina och firade att skolan var slut, shoohoo! Det blev pizza, dricka, skratt och massa dans hemma hos Lina innan vi gick till Bishop en runda. Tänk att vi bara har ett halvt år kvar tillsammans!! 
 
I torsdags efter skolan körde jag till Hässleholm och hämtade min syster som kom med tåget från Kalmar. Vi körde direkt och hälsade på mamma i några timmar innan vi körde inom maxi och sedan hem till mammas lägenhet för att mysa till det med att klä granen, dricka glögg, göra grönkålschips, dricka lite vin och titta på Jul med Ernst och Julbak med dessertjuryn. Mysig kväll med min efterlängtade syster!