Bild på mig och pappa från igår.
 
Idag fyller min älskade pappa 60 år och igår hade vi en riktigt trevlig kväll tillsammans med massa fina människor! Det var jag, pappa, min syster, David, farmor och familjen Nilsson. Vi började hemma hos pappa med fördrink, bubbel och paketöppning. Av mig, syrran och David fick pappa ett kort där det stod:
 
"Grattis på 60-års dagen vår fina pappa och svärfar, nu börjar du bli en gammal karl.
 
Så vi säger hipp hipp hurra, för imorgon är det din stora dag! 
 
Nu kanske du undrar om ett kort är allt du ska få, men självklart är det inte så.
 
Du får gå in på toaletten i Katrins necessär, kanske hittar du något där...

Grattis från Therese, Katrin och David"

När han kollade i necessären var där en lapp där det stod "Din 60-års present finns inte här, men gå och titta i tredje garderoben i hallen så finns den kanske där".

Väl i garderoben låg där ytterligare en lapp med texten "Här var ditt paket inte nej, men gå ut på balkongen så kanske du närmar dig".

Och på balkongen fanns den sista lappen med följande meddelande "Okej pappa, nu börjar det bli hett! Gå in på Katrins rum så ska du få se något fett".

Och inne på Katrins rum stod inget mindre än en ny tv! Så nu kan änyligen betongklumpen åka ut, haha! En väldigt glad pappa skulle snart bli ännu gladare då familjen Nilsson började läsa sitt finurliga rim som slutade med innebörden av att pappa ska få följa med Jonas och Anton på en fotbollsresa till München!! Och inte nog med det så fick han en paket till med en klocka från Thomas Sabo. Han var verkligen så rörd. Så fint att se. 

Klockan blev snabbt tio i sju och vi tog en taxi till Kippers där farmors 60-års present till pappa väntade, nämligen en middag för oss alla med väldigt god mat och dryck. Men mer om det i ett inlägg imorgon. Och än en gång, grattis pappa och tack för en fantastisk kväll.

Kommentera

Publiceras ej